Slideshow image
Previous Next
Συντηρήσεις-Επισκευές

 

Εξαιτίας της συνεχούς χρήσης του ανελκυστήρα με το πέρασμα των χρόνων σημειώνονται φθορές και βλάβες που επιβάλλουν την επισκευή του.
 
Επίσης, οι νέες τεχνολογικές εξελίξεις προτάσσουν εξελιγμένα εξαρτήματα κάνοντας απαραίτητο τον εκσυγχρονισμό του ανελκυστήρα και των συστημάτων ανύψωσης.
 
Σύμφωνα με την ΚΥΑ η αναβάθμιση του ανελκυστήρα είναι απαραίτητη σε ανελκυστήρες άνω των 15 ετών, ώστε αυτοί να είναι ασφαλείς, λειτουργικοί και να εξοικονομούν ενέργεια.
 
Οι εργασίες που πραγματοποιούνται για τον εκσυγχρονισμό του ανελκυστήρα αφορούν:
  • Τον κινητήριο μηχανισμό
  • Τον πίνακα αυτοματισμού
  • Τις θύρες του θαλάμου και του φρεατίου
  • Τον θάλαμο του ανελκυστήρα
  • Τις κομβιοδόχους θαλάμου και ορόφων
Όλα τα παλαιά εξαρτήματα που αντικαθίστανται με τον εκσυγχρονισμό του ανελκυστήρα πληρούν τις προδιαγραφές που ορίζει η Νομοθεσία ώστε να είναι δυνατή η πιστοποίηση από επίσημο φορέα πιστοποίησης ανελκυστήρων και να ανανεωθεί η άδεια λειτουργίας του.
 
Η εταιρία Ανυψωτική Lift αναλαμβάνει την τακτική συντήρηση του ανελκυστήρα, η οποία πραγματοποιείται χρονικά ανάλογα με την κατηγορία του (μονοκατοικία, πολυκατοικία, νοσοκομεία, δημόσιο). Η συντήρηση του ανελκυστήρα είναι απαραίτητη, ώστε η μετακίνηση με αυτόν να γίνετε με ασφάλεια.
 
Η τακτική συντήρηση γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο:
 
Ελέγχει τις διατάξεις ασφαλείας και γενικά τα ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη του ανελκυστήρα.
Φροντίζει για την λίπανση και καθαρισμό των εξαρτημάτων με αποτέλεσμα τη μείωση των πιθανοτήτων βλαβών και απορρυθμίσεων.
Πραγματοποιώντας τακτικά την συντήρηση του ανελκυστήρα εξασφαλίζεται η καλή λειτουργία του και αυξάνεται η διάρκεια του κύκλου ζωής του.
 
Η Ανυψωτική Lift:
 
Είναι δίπλα σας 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο
Εγγυάται την επισκευή των βλαβών και τη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών
Προσφέρει δωρεάν ασφάλιση του ανελκυστήρα για γενική αστική ευθύνη